Bliv 'Global Maternity Friend'

Vil du hjælpe os med at give verdens kvinder og babyer en sikrere fødsel?

Ved at støtte med 200 kroner eller mere, kan du blive 'Global Maternity Friend' for hele 2023 og hjælpe os med at uddanne flere jordemødre og andre sundhedsarbejdere. Fordi det ikke må koste liv at give liv.

Få et smukt certifikant

Som en tak, kan vi sende dig et digitalt Global Maternity Friend-certifikat (A4-størrelse). Du kan se en kopi længere nede af denne side.

Du kan printe certifikatet ud og sætte det i ramme eller hænge det på køleskabet eller en opslagstavle derhjemme.

Certifikatet kan også bruges som en Mors Dag-gave til en mor, du holder af.

Vælg din støtte

Når du klikker STØT NU åbnes betalingsvinduet. Din donation er ikke modtaget, før du har fået en bekræftelse. E-mail med bekræftelse og et digital Global Maternity Friend-certifikat sendes inden for en time efter donationen er registreret.

Navn: *
E-mail: *
Maternity Foundation må kontakte mig igen i forbindelse med Mors Dag.

Se det smukke certifikat

Sammen mod mødredødelighed

Nye tal fra FN viser, at der fortsat dør en kvinde hvert andet minut i forsøget på at give liv. Langt de fleste af dødsfaldene sker i verdens fattige og konfliktramte områder, men størstedelen kan forhindres, hvis kvinden har en trænet jordemoder ved sin side.

Hvis vi formår at uddanne cirka en million ekstra jordemødre, så kan vi give alle kvinder en sikrere fødsel og redde op mod 4,3 millioner af liv frem mod 2035.

I Maternity Foundation vil vi yde vores bidrag med uddanne og træne flere jordemødre og andre sundhedshjælpere. Vi vil fortsætte med udvide vores arbejde til nye områder, både geografisk og tematisk. Fordi det ikke må koste liv at give liv.