December 09, 2020

Maternity Foundation udgiver flot jubilæumsbog med Gyldendal

Maternity Foundation fylder 15 år, og det markerer vi med bogen DET MÅ IKKE KOSTE LIV AT GIVE LIV, der udkommer hos Gyldendal den 10. december. Bogen tager læseren med på Maternity Foundations udvikling fra en lille dansk organisation til en international, digital frontløber i kamp for kvinders sundhed.

Til kamp for kvinders sundhed med teknologien som løftestang
Hvert andet minut døgnet rundt dør en kvinde på grund af komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel, primært i verdens fattigere lande og især i Afrika syd for Sahara. Størstedelen af disse dødsfald kan forhindres. Hos Maternity Foundation støtter vi jordemødre og andre fødselshjælpere til at skabe sikrere fødsler for millioner af kvinder og spædbørn. Vi skaber digitale redskaber og innovative træningsmetoder, som jordemødre og fødselshjælpere over hele verden bruger i deres arbejde – fra små klinikker i Sierra Leone til distriktshospitaler i Indien og flygtningelejre i Etiopien.

DET MÅ IKKE KOSTE LIV AT GIVE LIV er historien om en dansk lille organisation, der startede med seks idealistiske kvinder omkring et køkkenbord, og som i dag er en vigtig international spiller i indsatsen for kvinders og børns sundhed, med H.K.H. Kronprinsesse Mary som protektor. Bogen giver via en mosaik af forskellige stemmer og fortællinger indblik i, hvordan ildsjæle sammen med stærke samarbejdspartnere, eksperter og sundhedspersonale, verden over, kan løfte en organisation og den globale dagsorden til et nyt niveau. Og afhjælpe globale udfordringer og uligheder inden for kvinders sundhed via teknologi.

For hvert solgt eksemplar doneres 100 kroner til Maternity Foundation. Vi håber, at du har lyst til at købe bogen og derved støtte vores arbejde for kvinder og børn i hele verden.

Køb bogen her