Køb ’Moderkagen’ og glæd en mor, du holder af. Samtidig støtter du Maternity Foundations arbejde til fordel for alle mødre.

Op til Mors Dag den 8. maj, kan du købe Moderkage i en af emmerys 31 bagerier, hovedsageligt placeret i Københavnsområdet og med fem bagerier i Århus.

Moderkagen er en økologisk citronmåne med lyserød glasur.

Moderkagen er en hyldest til alle mødre i hele verden, og formålet med at kalde citronmånen for Moderkage er at skabe opmærksomhed om mødredødelighed.

Vidste du, at cirka hvert andet minut dør en kvinde i forbindelse med graviditet og fødsel et sted i verden? De fleste af dødsfaldene sker i fattige lande og områder, og størstedelen kan forhindres, hvis kvinderne får hjælp fra en uddannet fødselshjælper eller jordemoder.

Moderkagen

Hver kage koster 89 kroner og heraf går halvdelen af prisen ubeskåret til Maternity Foundation. Maternity Foundation uddanner og træner jordemødre og hjælper verdens kvinder til sikrere fødsler. Blandt andet gennem den prisvindende Safe Delivery App – et digitalt værktøj for jordemødre, der indtil videre er downloadet over 300.000 gange.

Du kan også købe smukke Mors Dag-kort for at støtte kampagnen. Læs mere på morsdag.maternity.dk